Zwaargewonde na aanrijding Nieuwe Zeeweg Noordwijk

Noordwijk, 23 augustus 2013

Vanmiddag laat heeft er op de Nieuwe Zeeweg een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een auto had een fietser over het hoofd gezien, waarna er een aanrijding ontstond. 2 ambulances, een traumahelikopter vanuit Amsterdam en veel politie rukte voor dit ongeluk met spoed uit.

Het meisje was dusdanig gewond dat ze gereanimeerd moest worden. Dit gebeurde met behulp van het MMT personeel. Nadat het meisje gefixeerd was door de ambulancedienst, is deze met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De verkeersdienst heeft minimaal 3 uur onderzoek gedaan naar dit ernstige ongeval. De Nieuwe Zeeweg was tijdens dit lange onderzoek volledig afgesloten. Getuigen die het ongeval hadden zien gebeuren werden ter plaatse gehoord.

Foto’s Menno Plug

In verband met de ernst van de situatie is dit item later geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten