Auto klapt op boom Hoofdweg Nieuw Vennep

Ongeval NVPNieuw Vennep, 31 augustus 2013

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Hoofdweg in Nieuw Vennep, brandweer, politie en ambulancedienst gingen ter plaatse. Ook werd de assistentie ingeroepen vanuit Hollands Midden. Korps Roelofarendsveen kwam ter plaatse met hun hulpverleningsvoertuig. Ter plaatse bleek een auto hard op een boom te zijn gebotst.

De bestuurder van de auto bleek bekneld te zitten en is door de brandweer bevrijdt uit zijn voertuig. De man is door de ambulancedienst, onder begeleiding van 3 politie motoren, afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bijrijder raakte gewond en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval. De hoofdweg is lange tijd afgesloten geweest. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en zal dus worden onderzocht.

Foto’s: Jan Baaij & Keesjan Haasnoot

Video: Keesjan Haasnoot

Ongeval NVP (1) Ongeval NVP (2) Ongeval NVP (3) Ongeval NVP (4) Ongeval NVP (5) Ongeval NVP (6) Ongeval NVP (7) Ongeval NVP (8)Ongeval HFD

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten