Auto klapt op boom Hoofdweg Nieuw Vennep

Ongeval NVPNieuw Vennep, 31 augustus 2013

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Hoofdweg in Nieuw Vennep, brandweer, politie en ambulancedienst gingen ter plaatse. Ook werd de assistentie ingeroepen vanuit Hollands Midden. Korps Roelofarendsveen kwam ter plaatse met hun hulpverleningsvoertuig. Ter plaatse bleek een auto hard op een boom te zijn gebotst.

De bestuurder van de auto bleek bekneld te zitten en is door de brandweer bevrijdt uit zijn voertuig. De man is door de ambulancedienst, onder begeleiding van 3 politie motoren, afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de bijrijder raakte gewond en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het ongeval. De hoofdweg is lange tijd afgesloten geweest. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en zal dus worden onderzocht.

Foto’s: Jan Baaij & Keesjan Haasnoot

Video: Keesjan Haasnoot

Ongeval NVP (1) Ongeval NVP (2) Ongeval NVP (3) Ongeval NVP (4) Ongeval NVP (5) Ongeval NVP (6) Ongeval NVP (7) Ongeval NVP (8)Ongeval HFD

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten