Auto slaat over de kop bij ongeval A4 Nieuw Vennep

Ongeval NVPNieuw-Vennep, 2 september 2013

Bij een ongeval op de A4 net voorbij Nieuw-Vennep ter hoogte van het aquaduct zijn maandag in de avondspits drie auto’s betrokken geraakt bij een ongeval. een van de auto’s is hierbij over de kop geslagen.

De brandweer heeft het slachtoffer uit het voertuig gehaald en is voor verdere zorg naar het ziekenhuis vervoerd. Een gewonde van de andere auto moest wachten op een tweede ambulance om ook vervoerd te worden. Hoe het ongeval heeft kunnen plaats vinden is nog niet bekend. Wel is voor nog veel bestuurders de situatie van de weg niet zo duidelijk omdat er een splitsing zit in het weggedeelte. Veel mensen denken dat dit de afslag is maar aan het einde van de splitsing komen de banen weer bij elkaar.

Alle drie de auto’s zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. Het ongeval leide tot een lange file in de richting van Leiden omdat drie van de vier rijstroken waren afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Daniël van Straeten Ongeval NVP (1) Ongeval NVP (2) Ongeval NVP (3) Ongeval NVP (4) Ongeval NVP (5)

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten