Auto slaat over de kop bij ongeval A4 Nieuw Vennep

Ongeval NVPNieuw-Vennep, 2 september 2013

Bij een ongeval op de A4 net voorbij Nieuw-Vennep ter hoogte van het aquaduct zijn maandag in de avondspits drie auto’s betrokken geraakt bij een ongeval. een van de auto’s is hierbij over de kop geslagen.

De brandweer heeft het slachtoffer uit het voertuig gehaald en is voor verdere zorg naar het ziekenhuis vervoerd. Een gewonde van de andere auto moest wachten op een tweede ambulance om ook vervoerd te worden. Hoe het ongeval heeft kunnen plaats vinden is nog niet bekend. Wel is voor nog veel bestuurders de situatie van de weg niet zo duidelijk omdat er een splitsing zit in het weggedeelte. Veel mensen denken dat dit de afslag is maar aan het einde van de splitsing komen de banen weer bij elkaar.

Alle drie de auto’s zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. Het ongeval leide tot een lange file in de richting van Leiden omdat drie van de vier rijstroken waren afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Daniël van Straeten Ongeval NVP (1) Ongeval NVP (2) Ongeval NVP (3) Ongeval NVP (4) Ongeval NVP (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten