112HM nu ook als Android APP!

Mededeling, 3 september 2013

Beste bezoeker van 112HM.nl

Graag willen wij u met plezier meedelen dat 112HM sinds september ook voorzien is van een app voor de mobiele telefoon.

Klik op “lees meer” voor alle uitleg!

Voorlopig is deze app alleen gericht op het besturingssysteem Android.

Voordelen van een app, onder andere:

– Website wordt in perfecte maten weergegeven.
– Mogelijkheid tot melding wanneer er een nieuw item is gepubliceerd.

En zo zijn er nog vele opties die in de app verwerkt zitten.

Hoe werkt het?

Het werkt als volgt: Ga met uw mobiele telefoon naar 112HM.nl en klik deze link aan: 112HM app. 

Vervolgens klinkt u op installeren en de app staat op de telefoon en is klaar voor gebruik.

Voor andere besturingssystemen als IOS & Windows hopen wij in de toekomst nog eens een app te publiceren.

Uiteraard zijn wij ook nog steeds bereikbaar via Twitter en Facebook.

Wij wensen u alvast veel plezier met deze nieuwe app!

Met vriendelijke groet,

112HM Team!

Wijziging november 2018
De app staat niet meer in de Google play store maar is via hier te downloaden.

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten