Brandweer Gouda opent haar kazernedeuren!

Opendag brandweer Gouda, 14 septemberGouda, 14 september 2013

Op zaterdag 14 september 2013 opent Brandweer Hollands Midden, kazerne Gouda, haar kazernedeuren van 10.00 uur tot 16:00 uur aan de Keerking 12 te Gouda voor het publiek. Iedereen is deze dag welkom om een kijkje te komen nemen in en rondom de kazerne waarbij het publiek kan kennismaken met de veelzijdige kanten van het brandweer vak.

Er zijn de gehele dag door leuke en spectaculaire demonstraties met o.a. de jeugdbrandweer, het duikteam, brandbestrijding en hulpverlening. Ook is er een demonstratie van het Urban Search and Rescueteam, dit team wordt in binnen- en buitenland ingezet bij het opsporen en redden van slachtoffers bij o.a. aardbevingen. Tevens zijn o.a. de DARES, politie, regionale ambulancedienst en het SIGMA team aanwezig. Bezoekers kunnen historisch brandweermaterieel bekijken en zien met welk materieel en materiaal de brandweer tegenwoordig werkt. Verder kunnen zij informatie krijgen over brandpreventie en tips over brandveiligheid. Voor de kinderen zijn er volop bezigheden zoals het blussen van een brandje en een springkussen.

112HM zal ook op de brandweer open dag aanwezig zijn en zal u door middel van beeldmateriaal een zo goed mogelijk beeld proberen te geven van het brandweerwerk van de afgelopen tien jaar.

Even op een rij:

Wat?                -Open dag brandweer Gouda
Waar?             -Keerkring 12 Gouda

Wanneer:    -Zaterdag 14 september 2013
Tijd:                -10:00 tot 16:00 uur

Wees allen welkom!

Foto’s: Brandweer Gouda & Rens de Haan

 

Opendag brandwer Gouda

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten