Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

DSC_0060

Nieuwerkerk aan den IJssel, 13 september 2013

Een vrijdag de 13e zou geen vrijdag de 13e zijn als er geen ongeval was gebeurd op de A20 bij Nieuwerkerk. Alle bestuurders willen snel naar huis toe en dan is het bijna wekelijks raak bij Nieuwerkerk. Vandaag gebeurde dit in de richting van Gouda. Er kwamen twee auto’s met elkaar in botsing waarbij 1 persoon in het ziekenhuis belandde.

 

Er was 1 rijstrook afgesloten wat zorgde voor 5 kilometer file, dit vertraagde de reis 20 minuten. Beide voertuigen moesten geborgen worden, na 40 minuten was alles van de rijbaan af en kon de rechter rijstrook weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Michael de Man

DSC_0058

DSC_0072

DSC_0076

DSC_0091

DSC_0097

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten