Lifeliner inzet bij medische noodsituatie in woning Kuyperhoeve Waddinxveen

IMG_0173

Waddinxveen, 20 oktober 2013

De lifeliner uit Rotterdam werd op zondagmiddag naar het Kuyperhoeve in Waddinxveen gestuurd voor een medische noodsituatie in een woning. Ook de brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse.

Na enige tijd in de woning bezig te zijn geweest is het slachtoffer naar het EMC in Rotterdam vervoerd. De arts van het mobiel medisch team (MMT) is met de ambulance meegegaan. De inzet trok veel bekijks in de buurt.

Foto’s: Sylvia van Straalen en Stefan Vermin

DSC_0304 kopie IMG_0192 DSC_0261 kopie DSC_0259 kopie DSC_0287 kopie DSC_0275 kopie DSC_0266 kopie DSC_0295 kopie DSC_0289 kopie DSC_0307 kopie DSC_0309 kopie DSC_0302 kopie

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten