Auto te water in Papekop

DSC_1926

Papekop, 21 november 2013

Gisteravond rond de klok van half 12 kregen de hulpdiensten een melding auto te water.

Op het moment van de melding was het nog onduidelijk of er nog personen in het voertuig waren. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurder het voertuig al verlaten te hebben en is bij bewoners opgevangen tot de ambulance ter plaatse was en zij heeft de bestuurder onderzocht. Een berger is gekomen om het voertuig uit het water te takelen. Het ongeval is mogelijk gebeurd door de gladheid op de weg waardoor de bestuurder in de slip is geraakt  en op zijn kop in het water is beland.

Foto`s: Pieter Louw

DSC_1957DSC_1953 DSC_1938 DSC_1939 DSC_1937 DSC_1928 DSC_1924

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Pieter Louw. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Waarder, Nieuwerbrug, Driebruggen, Gouda en omstreken. Iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten