Motoragent betrokken bij ernstig ongeval Bredeweg – N456 Waddinxveen

3Waddinxveen, 20 december 2013

Op de Bredeweg – N456 in Waddinxveen heeft op vrijdagmiddag omstreeks 15:00 een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een KLPD motor van de politie welke onderweg was naar een spoedrit en een personenauto. De motorrijder raakte zwaar gewond. De hulpdiensten rukte massaal uit en zette alles op alles om de ernstig gewonde motorrijder te behandelen. De Bredeweg werd tijdens het incident afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.


Een medewerker van de Texaco meldde dat zij de motorrijder hoorde rijden en keek om. Toen zij verder ging met haar werkzaamheden hoorde ze een enorme knal. In een flits zag ze de motorrijder door de lucht vliegen, en maakte volgens haar, enkele salto’s. Beide voertuigen raakte total loss. De bestuurder van de Audi is meegenomen voor verhoor. De verkeers ongevallen analisten doen onderzoek naar het ongeval.

Foto’s en video: Michael de Man

           
               1 4 2 5 6 7
 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten