Ongeval N210 KAL (1)Krimpen aan den Lek / IJssel, 21 december 2013

De hulpdiensten werden vandaag naar de C.G. Roosweg – N210 tussen Krimpen aan den Lek en Krimpen aan den IJssel gestuurd voor een ongeval. Ter plaatse bleken er twee auto’s frontaal met elkaar in botsing te zijn gekomen.

Omdat het hier precies een grensgeval betrof tussen Hollands Midden en Rotterdam Rijnmond, kwamen van beide regio’s de hulpdiensten ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse, in dit geval met de auto in plaats van de helikopter.

Meerdere slachtoffers, op het eerste gezicht drie, werden behandeld en afgevoerd door de ambulancedienst. De politie onderzoekt het ongeval.

De N210 is tijdens het ongeval in beide richtingen afgesloten geweest.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval N210 KAL (2) Ongeval N210 KAL (3) Ongeval N210 KAL (4) Ongeval N210 KAL (5) Ongeval N210 KAL (6) Ongeval N210 KAL (7) Ongeval N210 KAL (8) Ongeval N210 KAL (9)

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten