Hulpdiensten massaal ingezet bij persoon te water Sassenheim

Sassenheim, 24 december 2013

De hulpdiensten zijn deze avond massaal uitgerukt voor een persoon te water aan de Van Alkemadelaan in Sassenheim. Zo kwamen vier brandweervoertuigen, twee ambulances, een traumahelikopter ingevlogen vanuit Amsterdam en meerdere politie-eenheden ter plaatse.

De persoon die te water was geraakt is door de toegesnelde brandweer snel uit het water gered. De brandweermannen zijn bij aankomst uit de auto gesprongen, en hebben de persoon op het droge gekregen. Het personeel van de inmiddels ter plaatse gekomen ambulances en de ingevlogen traumahelikopter hebben het slachtoffer medische zorg gegeven. Toen de persoon stabiel genoeg was is deze onder begeleiding van een trauma arts met spoed naar een ziekenhuis in de regio gebracht. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. De technische recherche van de politie is onderzoek komen doen.

Foto’s Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten