Buitenbranden op de Bijdorpstraat in Noordwijk geblust

Noordwijk, 1 januari 2014

De brandweer van Noordwijk kreeg bij een vorige melding de doormelding naar de Bijdorpstraat in Noordwijk voor meerdere buitenbranden. Hierop gingen ze zonder spoed ter plaatse.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleken er inderdaad branden te zijn. Er bleek een autoband in de brand gestoken te zijn, ook was al het (vuurwerk) afval op een hoop gegooid, en in de brand gestoken. En een brandje in een ton. De brandweer heeft alle branden gedoofd, waarna de brandweer vrijwilligers retour konden.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten