Vreugdevuur, 1e Havendwarsstraat Lisse

IMG_0582 [1024x768]
Lisse, 01 januari 2014

Enkele minuten voor twee in de nieuwjaarsnacht werd de Lissese brandweer opnieuw opgeroepen, ditmaal omdat er een melding gemaakt was van een vreugdevuur.De brandweer vond het verantwoord om het vuurtje te laten branden en de stemming zat er bij de feestvierders goed in, vandaar nog even een mooi plaatje..

Foto: Wilbert van Minnen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten