Achtervolging vanuit Gaanderen door politie gestopt op de A12 bij Bleiswijk

Achtervolging A12 BleiwswijkBleiswijk, 9 januari 2013

Al was het vandaag wel raak op de A12, deze morgen vond er dus onderstaand ongeval plaats maar rond 16:00 in de middag was er opnieuw actie op de A12. Een automobilist werd achtervolgd door de politie. De achtervolging begon in Gaanderen en heeft 140 kilometer geduurd.

Bij Gouda hadden zich inmiddels 10 tot 20 politieauto’s in de achtervolging gemengd en vloog de politie helikopter er boven, aldus getuigen. Net voorbij Zevenhuizen, bij Bleiswijk kon de automobilist tot stoppen worden gedwongen. Dit leverde direct weer vier kilometer file op tussen het Gouwe Aquaduct bij Gouda en Bleiswijk in de richting van Den Haag. Waarom de automobilist werd gevolgd is onbekend.

Foto: R. de Haan & Sven Poeze
Achtervolging A12 (1) Achtervolging A12 (2) Achtervolging A12 (3) Achtervolging A12 (4) Achtervolging A12 (5) Achtervolging A12 (6) Achtervolging A12 (7) Achtervolging A12 (9)Achtervolging A12 (8)

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten