Harde wind zorgt voor onbetrouwbare Den Van ‘t Hoffstraat Nieuwerkerk aan den IJssel

DSC_0020

Nieuwerkerk aan den IJssel, 9 januari 2014

De harde wind heeft ervoor gezorgd dat buurtbewoners van de Van ‘T Hoffstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel een boom welke steeds schever kwam te staan niet meer vertrouwde.

 

Ze schakelde de brandweer in voor de 15-meter hoge den. Op hun beurt schakelde ze de autoladder in vanuit Gouda. Via de autoladder werd de boom in stukken omgezaagd om te voorkomen dat de boom schade zou aanrichten in omliggende achtertuinen. Na ruim een uur was de klus geklaard en konden de spuitgasten terug naar de kazerne. De zaagresten worden opgeruimd door de gemeente.

Foto’s: Michael de Man

DSC_0005 DSC_0009 DSC_2517 DSC_2518 DSC_2523 DSC_2533 DSC_2548 DSC_2553

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten