Persoon aangehouden na valse melding op het Koningin Emmahof in Nieuwerkerk aan den IJssel

Kon Emmahof NAY (1)

Nieuwerkerk aan den IJssel. 13 januari 2014

Politie, twee ambulances en traumahelikopter werden op maandagmiddag opgeroepen voor een melding op het Koningin Emmahof in Nieuwerkerk aan den IJssel. De politie ging kogelwerende vesten ter plaatse.

De twee opgeroepen ambulances bleven bij de A20/N219 op de rotonde wachten op ‘groen licht’ van de politie. Nadat er genoeg politiepersoneel ter plaatse was, hebben de agenten de deur geforceerd en hebben zij de woning betreden. Hier werd één vrouw aangetroffen en zij werd daarop aangehouden. De traumahelikopter uit Amsterdam landde in die tussentijd een paar straten verderop, maar kon na een korte tijd op de grond te hebben gestaan weer wegvliegen. Er werd nog wel een dierenambulance ter plaatse gevraagd omdat de bewoonster enkele katten in huis had. De vrouw zelf zal psychische hulp krijgen.

Foto’s: Rob de Jong, Michael de Man & Marco van Bemmel

DSC_2584

DSC_2590

DSC_2598

DSC_2610

Kon Emmahof NAY (2)
Kon Emmahof NAY (3)

NAY (1) [1600x1200]
NAY (3) [1600x1200]
NAY (17) [1600x1200]

NAY (12) [1600x1200]
NAY (11) [1600x1200]

Kon Emmahof NAY (4)

DSC_2631

Kon Emmahof NAY (5)
Kon Emmahof NAY (6)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten