Website storing zat mogelijk in nieuw design.. Het “oude” 112HM weer terug!

Beste bezoeker van 112HM.nl

Het zal u de afgelopen dagen niet zijn ontgaan, 112HM.nl wel te bezoeken en dan weer niet. Zo schommelde de website elke keer op het randje en viel het te veel van het randje af. Na twee dagen volop zoeken zijn we er mogelijk achter wat de storing betreft. Het nieuwe design wat we sinds een paar maanden hebben zou de fout veroorzaken. Nu was toevallig ter sprake om het oude design weer terug te nemen op verzoek van velen. In combinatie met de storingen werd de keus snel gemaakt. Het oude maar vertrouwde 112HM.nl is terug!

Het kan zijn dat de komende tijd nog even gewisseld wordt tussen thema’s op de website maar uiteindelijk is de bedoeling dat de 112HM pagina zoals u hem jaren gewend was, weer blijvend zal zijn.

Excuus voor de ongemakken de afgelopen dagen.

Tip: Mocht u de huidige pagina ineens te klein vinden, door middel van de “control” knop en de scroll op de muis tegelijkertijd te gebruiken kunt u de pagina zo groot en zo klein maken als dat u zelf wilt.

112HM Team

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten