KNRM assisteert politie bij vermiste kinderen Strand Noordwijk

Noordwijk, 9 maart 2014

Vanmiddag kwamen politie, KNRM en de Noordwijkse Reddingsbrigade(NRB) samen om te assisteren bij een zoektocht naar een vermist kind. De reddingsboot en het kust hulpverleningsvoertuig rukten uit om te assisteren.

De boot is te water gelaten en heeft samen met de kust HV zoekslagen gedaan op het strand en in de zee naar een vermist kind. Terwijl de hulpdiensten aan het zoeken waren, kwamen er enkele meldingen binnen van nog meer kinderen die vermist waren. Alle kinderen zijn uiteindelijk veilig bij zijn of haar gezin terecht gekomen. Alle hulpdiensten konden weer retour post. In totaal is er gezocht naar 4 vermiste kinderen.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten