Traumaheli inzet bij medische noodsituatie Cabauwsekade Lopik

Cabauwsekade LPK (1)

Lopik, 31 maart 2014

Op maandagochtend werden er twee ambulances, één van Utrecht en één van Hollands-Midden, opgeroepen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Cabauwsekade in Lopik. Even later werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

De arts en ambulancepersoneel hebben zich ontfermd over de persoon. Deze is daarna met spoed naar het UMC overgebracht. De helikopter is ook daarheen gevlogen om later weer de arts op te halen. Wat er precies aan de hand was, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Cabauwsekade LPK (2) Cabauwsekade LPK (3) Cabauwsekade LPK (4) Cabauwsekade LPK (5) Cabauwsekade LPK (6) Cabauwsekade LPK (7) Cabauwsekade LPK (8) Cabauwsekade LPK (9) Cabauwsekade LPK (10) Cabauwsekade LPK (11) Cabauwsekade LPK (12) Cabauwsekade LPK (13)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten