Politie stelt onderzoek in naar overleden persoon, Roos van Dekemastraat Gouda

Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (2)Gouda, 1 april 2014

Twee ambulances en een traumahelikopter werden vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Roos van Dekemastraat in Gouda. Ook de politie ging met enkele eenheden ter plaatse.

Eenmaal op plaats van het incident bleek al snel dat het slachtoffer reeds was overleden waarna de inzet van de traumaheli werd gecanceld. Ook de tweede ambulance kon bij het ter plaatse komen, vrijwel direct weer vertrekken.

Niet veel later verscheen de technische recherche met twee busjes, deze hebben een onderzoek ingesteld in de woning en het trappenhuis van het appartementencomplex. De politie kon vanavond alleen bevestigen dat het om een mogelijk onnatuurlijk overlijden van een persoon ging. Meer informatie daarover volgt mogelijk later.

Foto’s: Rens de Haan

Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (1) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (3) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (4) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten