Politie stelt onderzoek in naar overleden persoon, Roos van Dekemastraat Gouda

Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (2)Gouda, 1 april 2014

Twee ambulances en een traumahelikopter werden vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Roos van Dekemastraat in Gouda. Ook de politie ging met enkele eenheden ter plaatse.

Eenmaal op plaats van het incident bleek al snel dat het slachtoffer reeds was overleden waarna de inzet van de traumaheli werd gecanceld. Ook de tweede ambulance kon bij het ter plaatse komen, vrijwel direct weer vertrekken.

Niet veel later verscheen de technische recherche met twee busjes, deze hebben een onderzoek ingesteld in de woning en het trappenhuis van het appartementencomplex. De politie kon vanavond alleen bevestigen dat het om een mogelijk onnatuurlijk overlijden van een persoon ging. Meer informatie daarover volgt mogelijk later.

Foto’s: Rens de Haan

Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (1) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (3) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (4) Onderzoek Roos van Dekemastraat Gouda (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

20 Reacties

 1. goudaa

  Is dat in de flat waar het ligt brand en de gordijnen dicht zijn???
  Op de eerste verdieping??

 2. bloemendaal

  Gecondoleerd voor de ouders en familie van Khalid,
  Heel veel strekte de komende dagen

 3. Kort-akkeren

  Bizar zeg… Niemand had dat verwacht van Khalid .
  Gecondoleerd voor de moeder

 4. romano

  Beste khalid hoezo.deed je dat nou pas geleden stont ik.nog.met.je.te.praten rust zacht lieverd we.denken aan je xxxxxxxxx RIP

 5. kalai

  Khalid,

  moge allah je ziel in genade aannemen.

  zo een sterke beer van een gozer was je……Ik heb er kippevel van en ben in de war met dit bericht

  sterkte voor de hele Familie. Geduld in deze moeilijke tijden.

  Salam Kalai

 6. Triesje1984

  Lieve Khalid,

  wat vreselijk, ik kan het gewoon niet geloven…. ken je al mijn halve leven. Ik hoop dat je nu je rust hebt gevonden. Voor altijd in mijn herinneringen xxxx

  sterkte voor je familie

 7. I

  Wat een ongelofelijke gebeurtenis.
  Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe. Hoe kan het zo zijn dat zo een jonge en levendige man zo tot zijn einde komt.
  R.I.P broer. Ik zal je nooit vergeten.

 8. elise1983

  Rust zacht lieve khalid!
  Ik kan het maar niet geloven ik ken je al sinds 1e klas delta college je was een top gozer! Zal je mooie glimlach nooit vergeten. We zullen je gaan missen :'( allah ie rahmoe heel veel sterkte voor familie!

 9. johanna

  niemand heb geweten wat in je hoofie rond ging je wist je geen weg meer wat zullen wij je missen allemaal en elke plek en stap waar je heb gelopen heb gestaan aan je denken heel heel veel sterkte met dit grote verlies voor de hele familie en vrienden en kennissen

  lieve khalid we zullen voor je bidden in de moskee

 10. arie

  Khalid broertje we zullen je nooit vergeten ik hoop voor je dat je het beter heb nou
  Ook al snapt niemand het we zullen altijd van je houden broer!!!!!
  Alle liefde voor de familie

 11. Mohammedkanounï

  (…) en gecondoleerd voor de familie van khalid. (…)

  Webmaster: Niet Nederlands taalgebruik verwijderd.

 12. gouda 1985

  Dag Khalid

  Niemand zag dit aan komen,hoop dat je je rust gevonden hebt en allah je ziel met liefde zal ontvangen.

  Veel sterkte voor de Familie!

 13. Henk evenboer

  Khalid kan het nog steeds niet geloven ik kon je heel mijn leven ik hoop dat je nu de rust heb gevonden die je wou maar bij ons zal altijd de vraag zijn waarom rust zacht vriend familie en vrienden sterkte met dit grote verlies

 14. .

  RIP khalid

  Ik kon het maar niet geloven toen ik het eerst hoorde. Had het ook nooit verwacht.
  rust zacht khalid.
  Heel veel sterkte voor de nabestaande.

 15. kort

  Lieve khalid
  Jou persoonlijkheid zo bijzonder, niemand zal je ooit vergeten
  Ik hoop dat je je rust gevonden hebt
  Allah ie rhamoe sterkte iedereen

 16. San87

  Lieve Khalid
  een bijzondere mens was, ik was in schok toen ik het verschrikkelijke nieuws hoorde maar iedereen denk ik. zaterdag had ik je nog boodschappen zien toen groetten we elkaar nog en 2dagen later hoorde ik dat je der niet meer was. lieve broeder en zusters doe aub doa bij elke salat voor onze overleden grote broer Khalid. en moge allah zijn moeder veel sbar geven die vrouw meskiena is er kapot van.
  Rust zacht lieve broer

 17. Lekbir

  Moge Allah swt hem vergeven , barmhartig en genadig met hem zijn.
  Moge allah Zich over hem ontfermen
  Moge Allah zijn poort verwijden en zijn zetting verheerlijken.
  En moge Allah subhanahoe wata3ala zijn en onze daden , in goede balans stellen.

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten