Loopbrug stort in na aanrijding Boulevard Katwijk

Katwijk, 2 april 2014

Vanmiddag zijn er 4 personen gewond geraakt nadat een kiepwagen met de bak nog omhoog tegen een loopbrug reed. 1 persoon was hierdoor zwaargewond geraakt, waardoor ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen. Ook kwamen er 2 ambulances, 3 brandweerwagens en meerdere politie  eenheden ter plaatse.

4 personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waarvan 1 met spoed. De VOA doet onderzoek naar dit bizarre ongeval. De constructie zou zo snel mogelijk weer gemaakt worden. De Boulevard in Katwijk is gedurende de behandeling van slachtoffers afgesloten geweest,

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten