Fietser zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen op de Gemeneweg – N209 Hazerswoude Dorp

Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (1)

Hazerswoude Dorp, 4 april 2014

Politie, ambulancedienst, een traumahelikopter en de brandweer werden deze middag allen gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de kruising van de Galgweg en de Gemeneweg – N209 in Hazerswoude Dorp. Al snel bleek dat van beknelling geen sprake was en dat de brandweer niet ter plaatse hoefde te komen.

Bij het oversteken naar de Galgweg is een fietser geschept door een vrachtwagen. De man raakte na de aanrijding ernstig gewond en is onder begeleiding van een trauma arts afgevoerd naar het ziekenhuis. De VOA kwam ter plaatse voor onderzoek naar het ongeval. Ten tijden van het ongeval en het ongevalsonderzoek heeft men flinke vertraging opgelopen op en rondom deze wegen.

Foto’s: Toon van der Poel

Ongeval Gemeneweg N209 HZD (1) Ongeval Gemeneweg N209 HZD (2)Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (2) Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (3) Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (4) Ongeval Gemeneweg Hazerswoude Dorp (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten