Auto slaat over de kop op de A4 bij Nieuw Vennep

Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (5)Nieuw Vennep, 6 april 2014

De hulpdiensten uit zowel de regio Kennemerland als uit Hollands Midden werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A4 bij Nieuw Vennep. Ook de traumahelikopter uit Amsterdam werd opgeroepen.

Ter plaatse bleek een automobilist met zijn voertuig half in het gras te zijn gekomen. Toen hij dit corrigeerde, raakte hij de macht over het stuur kwijt, en sloeg over de kop. Wonder boven wonder kon de bestuurder zijn voertuig zelf verlaten en bleek hij niet gewond. De meeste hulpdiensten konden onverrichter zaken retour.

De auto liep wel flinke schade op en is afgevoerd door een berger.

Foto’s: Daniël van Straeten

Eerste onderstaande foto: Brandweer Roelofarendsveen

Ongeval A4Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (2) Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (3) Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (4) Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (6)Ongeval met 'beknelling' A4 Nieuw Vennep (1)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten