Brandstoflekkage Coniferensingel te Gouda

IMG-20140406-WA0029Gouda, 6 april 2014

De brandweer van Gouda werd vanmiddag opgeroepen voor een brandstoflekkage op de Hugo de Vrieslaan. Ter plaatste bleek het te gaan om de Coniferensingel.

De eigenaar van de auto had aan het begin van de middag de auto afgetankt en blijkbaar zat er bovenin de tank een lek waardoor de dieselolie uit de tank weg lekte. De brandweer heeft een gedeelte van de brandstof uit de tank getapt en heeft de straat bespoten met een speciale oplosser. De eigenaar mag de komende week zijn tank laten repareren om verdere vervuiling te voorkomen.

Ingezonden hoofdfoto: Mitchel Holthuijsen,

Overige foto’s: Stefan Vermin

IMG_1547 IMG_1549 IMG_1552 IMG_1553 IMG_1555 IMG_1556 IMG_1557 IMG_1558

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Stefan Vermin, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2013 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn motivatie om incidenten te fotograferen is het vastleggen van het werk dat alle hulpverleners met veel passie en gedrevenheid doen, zich inzetten voor andere zodat levens kunnen worden gered, schade kan worden beperkt en meer ongelukken kunnen worden voorkomen. De geoliede machine die iedere keer weer op gang komt, dag of nacht, om mensen te helpen is datgene wat mij drijft om hun werk vast te leggen. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten