Scootmobiel te water Nieuwe Zeeweg Noordwijk

 

Noordwijk, 7 april 2014

Op de Nieuwe Zeeweg is vanmiddag een man in een scootmobiel te water geraakt. De hulpdiensten rukten massaal uit voor deze inzet

De man is door de hulpdiensten uit het water gered. De man is vervolgens in de ambulance behandeld. De politie heeft de scootmobiel op het droge getrokken, waarna de brandweer de accu van de scootmobiel loskoppelde, dit omdat deze kortsluiting maakte.  De man is met de ambulance naar huis gebracht. De scootmobiel zal later vandaag worden opgehaald.

Eerste foto: Welsey Mooijenkind
Foto’s: Rowan van der Plas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten