Motorrijder ernstig gewond flink ongeval in Leidsestraat Hillegom

Hillegom, 9 april 2014

Op de Leidsestraat in Hillegom is vanochtend een motorrijder ernstig gewond geraakt nadat deze op de zijkant van een bus was gebotst. De hulpdiensten rukte massaal uit voor dit ongeval.

Het personeel van de traumahelikopter uit Amsterdam heeft assistentie verleend. De motorrijder is uiteindelijk met spoed over gebracht naar een ziekenhuis in de regio. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft onderzoek gedaan naar dit ongeluk

Foto: Devin Waasdorp & Eugene Wittenberg

Ongeval HLM (1) Ongeval HLM (2) Ongeval HLM (3) Ongeval HLM (4)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten