Eenzijdig ongeval op het Elburgplein in Gouda

IMG_1566

Gouda, 12 april 2014

Aan het begin van de nacht werden de ambulancedienst en de politie van Gouda opgeroepen voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel te Gouda.  Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval op het parkeerterrein van de Go Stores aan het Elburgplein.

Hier was een auto over de kop geslagen nadat deze een iets te snel rondje over het parkeerterrein had gereden. De ambulancedienst heeft twee personen nagekeken in de ambulance waarna één persoon voor verdere behandeling is afgevoerd naar het Groene Hart Ziekenhuis. De Verkeers Ongeval Analyse is ter plaatse gekomen en zal de toedracht van het ongeval verder onderzoeken. De berger kon uiteindelijk het zwaar beschadigde voertuig weer op z’n wielen zetten en afvoeren.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_1565 IMG_1567 IMG_1570 IMG_1579 IMG_1602 IMG_1607 IMG_1609 IMG_1614 IMG_1621

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten