Eenzijdig ongeval op het Elburgplein in Gouda

IMG_1566

Gouda, 12 april 2014

Aan het begin van de nacht werden de ambulancedienst en de politie van Gouda opgeroepen voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel te Gouda.  Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval op het parkeerterrein van de Go Stores aan het Elburgplein.

Hier was een auto over de kop geslagen nadat deze een iets te snel rondje over het parkeerterrein had gereden. De ambulancedienst heeft twee personen nagekeken in de ambulance waarna één persoon voor verdere behandeling is afgevoerd naar het Groene Hart Ziekenhuis. De Verkeers Ongeval Analyse is ter plaatse gekomen en zal de toedracht van het ongeval verder onderzoeken. De berger kon uiteindelijk het zwaar beschadigde voertuig weer op z’n wielen zetten en afvoeren.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_1565 IMG_1567 IMG_1570 IMG_1579 IMG_1602 IMG_1607 IMG_1609 IMG_1614 IMG_1621

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Stefan Vermin, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2013 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn motivatie om incidenten te fotograferen is het vastleggen van het werk dat alle hulpverleners met veel passie en gedrevenheid doen, zich inzetten voor andere zodat levens kunnen worden gered, schade kan worden beperkt en meer ongelukken kunnen worden voorkomen. De geoliede machine die iedere keer weer op gang komt, dag of nacht, om mensen te helpen is datgene wat mij drijft om hun werk vast te leggen. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten