Eenzijdig ongeval op het Elburgplein in Gouda

IMG_1566

Gouda, 12 april 2014

Aan het begin van de nacht werden de ambulancedienst en de politie van Gouda opgeroepen voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel te Gouda.  Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval op het parkeerterrein van de Go Stores aan het Elburgplein.

Hier was een auto over de kop geslagen nadat deze een iets te snel rondje over het parkeerterrein had gereden. De ambulancedienst heeft twee personen nagekeken in de ambulance waarna één persoon voor verdere behandeling is afgevoerd naar het Groene Hart Ziekenhuis. De Verkeers Ongeval Analyse is ter plaatse gekomen en zal de toedracht van het ongeval verder onderzoeken. De berger kon uiteindelijk het zwaar beschadigde voertuig weer op z’n wielen zetten en afvoeren.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_1565 IMG_1567 IMG_1570 IMG_1579 IMG_1602 IMG_1607 IMG_1609 IMG_1614 IMG_1621

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Stefan Vermin, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2013 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Mijn motivatie om incidenten te fotograferen is het vastleggen van het werk dat alle hulpverleners met veel passie en gedrevenheid doen, zich inzetten voor andere zodat levens kunnen worden gered, schade kan worden beperkt en meer ongelukken kunnen worden voorkomen. De geoliede machine die iedere keer weer op gang komt, dag of nacht, om mensen te helpen is datgene wat mij drijft om hun werk vast te leggen. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

23 Reacties

 1. jantien


  iets te snel rondje over het parkeerterrein ”

  Ik hoop van harte dat zij hiervan iets geleerd hebben.
  Een auto is geen speelgoed. Een heel duur ‘spelletje’ gespeeld.

 2. Kritische Noot

  Stelletje onbenullen, nu doen ze alleen zichzelf zeer maar als ze een kind doodrijden door dergelijk huftergedrag zijn de gevolgen niet te overzien. Wat een volk, wat een maatschappij…

 3. Natasja

  Mss eerst eens t verhaal van 2 kanten beluisteren voor er veroordeeld word.. een verhaal heeft 2 kanten!!!

 4. Marco

  @Kritische Noot: dan verhuis je toch lekker, als je het hier niet naar je zin hebt?
  Omdat twee onbenullen zoiets uithalen hoef je toch niet het hele NL-volk cq. de hele maatschappij erbij te betrekken? Je bent zelf ook onderdeel hiervan, dus eigenlijk ben je jezelf aan het bekritiseren…

 5. Kritische Noot

  @ Natasja : de beelden spreken voor zich dame, HUFTERGEDRAG! Of denk je dat ze om twaalf uur snachts nog een schroefje van de Gamma nodig hadden? Dream on…

  @Marco : als het 1 keer gebeurd is het een incident. Als het 2 keer gebeurd is het toevallig. Gebeurd het 3 keer is er sprake van een patroon..

  IN GOUDA KUNNEN WE INMIDDELS SPREKEN VAN EEN PATROON. EN IK HEB 5/6 VOORBEELDEN VAN DEZE WEBSITE.

 6. jantien

  @ NATASJA , kom maar op met ‘de andere kant’ van dit verhaal!

  Zoiets als : “ja, we wilden gaan winkelen (23.30 uur…) en toen we daar aankwamen bleken de winkels dicht en toen schrokken we zó dat we remden en de auto omviel!”

 7. Ilonka

  Ik ben het met Natasja eens.
  Een verhaal heeft 2 kanten.
  Daarnaast zit een ongeluk in een klein hoekje.
  Wees blij dat het zo is afgelopen en niet erger.

 8. naomi

  Oh ja mensen die het beter weten…
  Doe toch normaal. Jullie weten niet wat het verhaal is !
  Gelijk oordelen zonder duidelijk iets te weten!!!!!

 9. rozi011

  Als je alle “vreemde” ongevallen goed bekijkt zijn er nog meer onbenullen op de weg dan deze twee. !!!!!

 10. Natasja

  @jantien: niet elk eenzijdig ongeluk met jongeren zijn ongelukken door dom gedrag met de auto. Ook zijn er jongeren die echt wel de waarde van een auto en levens kennen. Maar er zijn nog steeds mensen in de wereld die geloven dat alles wat er in de krant ed vermeld word altijd waarheid is. Die liever al mensen veroordelen zonder te weten hoe of wat.Verbeter de wereld en begin bij jezelf! Verder ga ik niet op de zaak in..dat is niet aan mij.

 11. mimi

  Wie zegt dat ze dit soort dingen op de dag bij drukke wegen doen? Het is hier laat en verlaten dus brachten ze alleen zichzelf in gevaar. I don’t care

 12. marjolijn

  Is er hier iemand die ook nadenkt over het feit dat de auto misschien technische problemen heeft gehad??

 13. Kritische Noot

  ZO INDERDAAD MARJOLIJN WAT EEN SLIMME OPMERKING VAN JOU JE GELOOFT ZEKER OOK NOG STEEDS IN SINTERKLAAS?

 14. Natasja

  @kritische noot: dan ben jij helderziende zeker. De foto’s bewjjzen niks en laten niets van de oorzaak zien. De foto’s zeggen alleen dat daar wat gebeurd is. Wat zij daar doen in de nacht kan van alles zijn. Bewijst dat dat ze als ra ddebielen daar bezig waren? Nee dus. Maar geloof wat je wilt geloven…sommigen zullen altijd geloven dat ze de wijsheid in pacht hebben.. Dream on…. Je kunt pas oordelen als je erbij bent geweest.

 15. mimi

  Nou ik denk toch dat ze het zelf hebben veroorzaakt hoor haha. Waarom zou je anders daarheen gaan in de nacht? Maarja het is een klein autootje dus daarmee ga je al snel mee over de kop als je wat te hard langs een stoepie of hobbeltje rijdt.

 16. Kluit

  Oordelen hoeft hier niet, iedereen geeft alleen zijn mening . Een foto bewijst niets , wel weet ik uit ervaring dat je op deze parking bij normaal gebruik van een auto niet over de kop kan raken . Mocht het een technisch probleem zijn dan zullen we dat spoedig horen maar zelf geloof ik hier niet in . Jongelui in de avond vinden het stoer om te Driften met hun auto , ze leggen in 5 minuten 10000 kilometer rubber op de staat , let wel , ik beweer niet dat het hier gebeurd is , maar de bestuurder heeft wel de schijn tegen zich . Degene die naast iemand instapt die wilt gaan Driften loopt eveneens veel gevaar . Mocht het uit sporen blijken dat het Driften was laat dan de langst mogelijke intrekking van het rijbewijs hierop volgen .

 17. Sjon

  Aangezien deze jongen altijd te hard reed en stoer wou rijden, weet ik haast zeker dat het hier om een gevalletje ‘driften’ ging.
  Een auto slaat niet zomaar over de kop, ook al is er een technisch mankement is het haast onmogelijk.
  Laat deze jongen zijn rijbewijs maar lang kwijtraken.

 18. sjaak

  Aangezien je er niet bij was moet je even niet praten. Zo mooi hoe mensen het allemaal denken te weten..

 19. Ilonka

  Wat jammer dat mensen meteen naar hun oordeel springen zonder het hele verhaal te kennen.
  Kunnen we niet gewoon blij zijn dat het niet erger is afgelopen?!
  Het word onderzocht dus laten we daar op wachten.

 20. pietje

  laat het onderzoek zen gang gaan en ga niet oordelen voordat je niet meer weet als je weet wat er gebeurd is kan je pas oordelen dat weten jullie niet oordeel dan ook niet

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten