Noordwijkerhout, 28 april 2014

Op vakantiepark Sollasi in Noordwijkerhout heeft vanavond een steekpartij plaatsgevonden. Bij deze steekpartij raakten meerdere mensen gewond. Minimaal twee ambulances, meerdere politie-eenheden en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

De politie heeft de dader gelijk geboeid en afgevoerd. De traumahelikopter was geland naast het Oosterduinse meer. Het personeel heeft assistentie verleend aan de slachtoffers. Een arts van het Mobiel Medisch Team is met een ambulance meegereden naar een ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de steekpartij.

Foto’s: Menno Plug

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten