Drie voertuigen botsen op elkaar Goudsestraatweg – N459 Reeuwijk

Flinke aanrijding Reeuwijk (2)Reeuwijk, 11 mei 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Goudsestraatweg – N459 in Reeuwijk. Ter plaatse bleken in de bocht, net voor de Ir. L.G.H. Fortuijnrotonde, drie auto’s op elkaar gebotst te zien. Of alle drie de voertuigen vanaf de zelfde kant kwamen is onbekend.

De ambulance kwam ter plaatse maar heeft uiteindelijk niemand hoeven afvoeren naar het ziekenhuis. De bergingsdienst werd gealarmeerd voor de voertuigen met schade. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan & Pieter Louw

Flinke aanrijding Reeuwijk (1) Flinke aanrijding Reeuwijk (3) Flinke aanrijding Reeuwijk (4) Flinke aanrijding Reeuwijk (5) Flinke aanrijding Reeuwijk (6) Flinke aanrijding Reeuwijk (7) Flinke aanrijding Reeuwijk (8) Flinke aanrijding Reeuwijk (9) Flinke aanrijding Reeuwijk (10) Flinke aanrijding Reeuwijk (11)

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten