Ongeval en bekeuringen op de A4 tussen Leidschendam en Zoeterwoude

Ongeval A4 (1)Leidschendam / Zoeterwoude, 20 mei 2014

De hulpdiensten zijn vandaag naar de A4 tussen Leidschendam en Zoeterwoude gestuurd voor een ongeval met beknelling in de richting van Amsterdam. Er werd door de meldkamer hoog ingeschat waarna de brandweer, ambulancedienst, politie en een traumahelikopter werden gealarmeerd.

Ter plaatse bleken de verwondingen en de ernst van de situatie mee te vallen waarna de brandweer en de lifeliner niet ingezet hoefde te worden. Het bleek te gaan om een ongeval tussen een busje en een personenauto. De auto belandde na het ongeval in de vangrail. Het busje stopte maar reed vrijwel direct weer weg en liet het ongeval achter zich.

Het slachtoffer uit de personenauto is afgevoerd naar het ziekenhuis en de politie heeft een onderzoek ingesteld. Ten tijden van het ongeval waren enkele rijstroken gesloten voor de veiligheid van de hulpdiensten. Helaas, zoals bij vele incidenten, waren ook hier weer bestuurder die vonden dat het rode kruis niet voor hun bestemd was. De politie heeft hier enkele bekeuringen voor uitgeschreven. Ook voor het mobiel bellen en het foto’s maken van de aanrijding tijdens het rijden werd bestraft.

Vanuit de richting van het Prins Clausplein stond al snel een lange file. Een berger kwam ter plaatse voor de beschadigde auto.

Foto’s ingestuurd: Arthur Hayes – Vermeulen Groep

Ongeval A4 (2) Ongeval A4 (3) Ongeval A4 (4) Ongeval A4 (5) Ongeval A4 (6) Ongeval A4 (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten