Paard zit twee uur in de modder aan de Hofvlietweg in Leiden

Paard te water Leiden (2)Leiden, 20 mei 2014

De brandweer werd deze middag naar de Hofvlietweg in Leiden gestuurd voor een paard te water. Ter plaatse bleek dit meer te lijken op paard in de modder, De brandweer heeft geprobeerd het dier uit het water te krijgen maar dit lukte niet.

Er werd vervolgens een kraan ter plaatse gevraagd waarna vervolgens met man en macht werd gewerkt om het dier op het droge te krijgen. Na ruim twee uur kon het paard zich eindelijk weer bij zijn vrienden vervoegen. De brandweer kon retour kazerne om achtereenvolgens te douchen en schone kleren aan te trekken.

Foto’s: Toon van der Poel

Paard te water Leiden (1) Paard te water Leiden (3) Paard te water Leiden (4) Paard te water Leiden (5) Paard te water Leiden (6) Paard te water Leiden (7) Paard te water Leiden (8) Paard te water Leiden (9)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten