Paard zit twee uur in de modder aan de Hofvlietweg in Leiden

Paard te water Leiden (2)Leiden, 20 mei 2014

De brandweer werd deze middag naar de Hofvlietweg in Leiden gestuurd voor een paard te water. Ter plaatse bleek dit meer te lijken op paard in de modder, De brandweer heeft geprobeerd het dier uit het water te krijgen maar dit lukte niet.

Er werd vervolgens een kraan ter plaatse gevraagd waarna vervolgens met man en macht werd gewerkt om het dier op het droge te krijgen. Na ruim twee uur kon het paard zich eindelijk weer bij zijn vrienden vervoegen. De brandweer kon retour kazerne om achtereenvolgens te douchen en schone kleren aan te trekken.

Foto’s: Toon van der Poel

Paard te water Leiden (1) Paard te water Leiden (3) Paard te water Leiden (4) Paard te water Leiden (5) Paard te water Leiden (6) Paard te water Leiden (7) Paard te water Leiden (8) Paard te water Leiden (9)

Over de Auteur

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten