Middelbrand bij meubelbedrijf op bedrijventerrein Coenecoop te Waddinxveen

Coenecoop WDN (1)

Waddinxveen, 16 juni 2014

De brandweer van Gouda werd deze middag meet twee tankautospuiten en een autoladder samen met een OVD gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Coenecoop in Waddinxveen. Direct bij eerste melding werd al opgeschaald naar middelbrand.

De melding kwam binnen dat het bij de dakbedekking was misgegaan, daarom werd er gelijk middelbrand gegeven. Echter was hier niet de brand ontstaan. In het pand liep nog een oude leiding van de voormalige spuiterij in dit pand. Deze buis zou verwijderd worden, maar door de werkzaamheden kwamen er vonken in de pijp, wat voor ontbranding zorgde in combinatie met de oude verfdeeltjes. De brandweer heeft de leiding gekoeld en heeft daarna het pand nog geventileerd. Ook vanaf het dak is nog een controle uitgevoerd, maar al met al bleek het mee te vallen.

Foto’s: Rob de Jong

Coenecoop WDN (2) Coenecoop WDN (3) Coenecoop WDN (4) Coenecoop WDN (5) Coenecoop WDN (6) Coenecoop WDN (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten