MMT inzet bij ernstig ongeval met dodelijke afloop op de Kanaalweg in Leiden

Ongeval Leiden (2)Leiden, 16 juni 2014

Rond middernacht werden twee ambulances en meerdere politie-eenheden gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Kanaalweg in Leiden. Het zou gaan om een ongeval tussen een auto en een fietser waarbij de fietser gereanimeerd zou moeten worden. Al snel werd ook de traumahelikopter opgeroepen en kwam het MMT assisteren.

Ter plaatse bleek dat de klap tussen de twee heel hard moet zijn geweest gezien de schade van de auto. De hulpdiensten zijn direct begonnen met de verzorging  en reanimatie van het ernstig gewonde slachtoffer. Deze is later onder begeleiding van een MMT arts met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

De VOA van de politie kwam ter plaatse voor technisch onderzoek. De Kanaalweg is ten tijden van het ongeval bij de spoorwegovergang geheel dicht gezet.

Update 16 juni 2014:

De politie heeft bevestigd dat het 16-jarig meisje helaas is overleden aan haar verwondingen. 112HM wenst nabestaanden en betrokkenen veel sterkte.

Foto’s: Koen Jongen, Martin van Oostveen & Toon van der Poel

Ongeval LeidenOngeval Kanaalweg Leiden (1) Ongeval Kanaalweg Leiden (2) Ongeval Kanaalweg Leiden (3)   Ongeval Kanaalweg Leiden (6) Ongeval Kanaalweg Leiden (7) Ongeval Leiden (1)   Ongeval Leiden (4) Ongeval Leiden (5)Ongeval Kanaalweg Leiden (9)Ongeval Kanaalweg Leiden (8)

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten