[OPGELOST] Belangrijk: Storing in website

Beste bezoeker van 112HM.nl

Momenteel hebben wij een lastig probleem. Op het moment dat u de website bezoekt, dan zult u waarschijnlijk allerlei reclame / muziek en dergelijk geluiden horen op de achtergrond. Dit komt omdat achter de schermen enkele extra websites geopend worden. Ook kan het zijn dat u ineens wordt door gelinkt naar een andere website.

Niet gevaarlijk:

Hoewel dit heel vervelend is, is het niet gevaarlijk voor uw computer. Het kan geen kwaad, behalve dat het nogal storend is.

Wij zijn al bijna 24 uur bezig met het oplossen van dit probleem, helaas nog zonder succes. Wij blijven hard werken om dit probleem uit de site te krijgen.

U kunt de website zonder gevaar bezoeken maar kunt het beste uw geluid even uit zetten.

—————————————————

Na 26 uur werken aan een oplossing is het gelukt om, met behulp van Webfra, de storing uit de website te halen. Alles werkt weer naar behoren. Excuses voor het eventueel geleden ongemak.

Team 112HM

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten