Bewoner overleden bij gewelddadige overval op woning, Goudenregenplantsoen Rijnsburg

Overval Rijnsburg (2)Rijnsburg, 4 augustus 2014

De hulpdiensten werden in de nacht van zondag op maandag gealarmeerd voor een gewelddadige overval op een woning aan de Goudenregenplantsoen in Rijnsburg. Ter plaatse bleken drie mannen de woning te zijn binnengedrongen en hebben daarbij de bewoners, een man en een vrouw mishandeld. Hiervoor kwam de ambulancedienst ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten was het mannelijke slachtoffer niet meer bij kennis. Reanimatie mocht niet meer baten, de 58-jarige bewoner overleed ter plekke.

Op het moment van de overval lagen de bewoners te slapen. Zij werden belaagd waarna het huis werd doorzocht. Enige tijd later vertrokken de overvallers zonder buit. Hierna werden de hulpdiensten gealarmeerd. Al snel had de politie plaats delict gemaakt en was alles afgezet. De politie is direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. In de woning is ‘s nachts al technisch onderzoek verricht en dit zal maandag overdags doorgaan. Ook houden rechercheurs een groot buurtonderzoek. Deze week zal sectie op het lichaam van het overleden slachtoffer worden verricht om de oorzaak van overlijden vast te kunnen stellen. Of het vrouwelijke slachtoffer ook verwondingen heeft opgelopen is bij ons niet bekend.

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u vannacht of eerder iets verdachts gezien of andere informatie welke van belang kan zijn voor het onderzoek neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Overval Rijnsburg (1) Overval Rijnsburg (3) Overval Rijnsburg (4)Overval Rijnsburg (5)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten