Scooterrijder overleden na ongeval met auto op de van Panhuysstraat in Noordwijk

Noordwijk, 14 augustus 2014

Vanavond omstreeks half acht worden politie, ambulance, brandweer en traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval op de van Panhuysstraat in Noordwijk.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een scooterrijder en een personenauto met elkaar in botsing waren gekomen. De auto sloeg vanaf de van Panhuysstraat een zijstraat in en toen ramde de scooter de auto in de flank op het fietspad. De traumahelikopter bleek niet meer nodig en deze werd afgemeld, de brandweer heeft de ambulancedienst geholpen met het bevrijden van het slachtoffer onder de auto vandaan. Helaas bleek alle hulp niet meer te baten en was de mannelijke bestuurder van de scooter overleden.

De Verkeers Ongevallen analyse van de politie heeft een groot onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, de van Panhuysstraat is voor al het verkeer afgesloten tijdens dit onderzoek.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

6 Reacties

 1. john

  Deze verschrikkelijke boodschap zelf ook thuis gekregen….heel veel sterkte voor de nabestaanden van de overledene….

 2. Henk

  Heb respect voor de hulpverleners
  Nabestaanden vh slachtoffer,veel sterkte gewenst met het verlies van jullie dierbare.

 3. jeffrey

  Is nou alweer het zoveelste slachtoffer van een onoplettende bestuurder. Let nou is op mensen!

 4. Rick

  Zeg Jeffrey, denk jij wel eens na voordat je wat plaatst?
  Wellicht ging de snor scooter veeeel harder dan toegestaan.
  Tevens vind ik dat de beheerder van de site dit soort reacties dient te verwijderen.
  Bestuurder auto heeft levenslang door dit ongeluk.

 5. jeffrey

  Zeg Rick, Ja ik denk heel goed na voordat ik iets plaats. Ik begrijp dat het voor de bestuurder van de auto ook vreselijk is om mee te maken. Maar alsnog zie ik dit soort situaties meerdere keren in de week op de website verschijnen. Ik weet niet of je zelf scooter of motor rijdt, maar als je dat zou doen weet je misschien hoe vaak je over het hoofd word gezien door andere bestuurders. Dit is ook wat ik bedoelde met mijn vorige bericht, het was niet bedoeld om iemand iets te verwijten.

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten