Man duikt van balkon en raakt ernstig gewond aan de Korte Raam te Gouda

Val van hoogte Gouda (7)Gouda, 25 augustus 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een val van hoogte aan de Korte Raam in Gouda. Al snel werd ook de assistentie van het Mobiel Medisch Team gevraagd en deze kwamen ter plaatse met de traumahelikopter.

Eenmaal op de plek van het incident zou een man naar beneden zijn gevallen en op het balkon van zijn onderburen terecht zijn gekomen. De hulpdiensten zijn direct gestart met het stabiliseren van de man waarna deze al snel met spoed en onder begeleiding van een MMT arts naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Een buurvrouw, die alles heeft zien gebeuren, verklaarde dat de man vermoedelijk last had van waanideeën waarna hij uit angst een duik van zijn balkon nam. De man raakte hierna ernstig gewond. Bovenstaand is (nog) niet officieel bevestigd door de politie.

De technische recherche kwam ter plaatse en heeft onderzoek gedaan op het plaats delict.

Foto’s: Rens de Haan, Marco van Bemmel & Wim Slagers

Val van hoogte Gouda (1) Val van hoogte Gouda (2) Val van hoogte Gouda (3) Val van hoogte Gouda (4) Val van hoogte Gouda (5) Val van hoogte Gouda (6) Val van hoogte Gouda (8) Val van hoogte Gouda (9) Val van hoogte Gouda (10) Val van hoogte Gouda (11) Val van hoogte Gouda (12)

Traumaheli GDA (1) Traumaheli GDA (2)

Val van hoogte Gouda (13) Val van hoogte Gouda (14) Val van hoogte Gouda (15) Val van hoogte Gouda (16) Val van hoogte Gouda (17) Val van hoogte Gouda (18) Val van hoogte Gouda (19)

Traumaheli GDA (3) Traumaheli GDA (4)

Val van hoogte Gouda (20)Raam_Hanepraij_WSlagers_02 Raam_Hanepraij_WSlagers_03

Traumaheli GDA (6)

Val van hoogte Gouda (22)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten