Traumaheli ingezet na val van hoogte Wilhelminastraat Gouda.

Wilhelminastraat GDA (1)

Gouda, 17 september 2014

Aan het einde van de ochtend is er een man van hoogte gevallen. Politie, ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen om het slachtoffer te helpen.

Volgens omstanders was de man aan het werk in/bij een dakgoot welke uiteindelijk afbrak. De man kwam op straat terecht tussen twee geparkeerde auto’s. Hij is ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.
De traumahelikopter was geland op de parkeerplaats van Klein Amerika, welke later weer terugkeerde naar de thuisbasis.

Foto’s: Rob de Jong & Stefan Vermin

Wilhelminastraat GDA (2) Wilhelminastraat GDA (3) Wilhelminastraat GDA (4) Wilhelminastraat GDA (5) Wilhelminastraat GDA (6) Wilhelminastraat GDA (7) Wilhelminastraat GDA (8) Wilhelminastraat GDA (9) Wilhelminastraat GDA (10) Wilhelminastraat GDA (11) Wilhelminastraat GDA (12) Wilhelminastraat GDA (13) Wilhelminastraat GDA (14) Wilhelminastraat GDA (15)IMG_4724

Wilhelminastraat GDA (16)

IMG_4725Wilhelminastraat GDA (17) Wilhelminastraat GDA (18)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten