Ongeval Leidsestraat Hillegom

Leidsestr 26 sept 14 002

Hillegom, 26 september 2014

In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 september vond omstreeks kwart voor twee een éénzijdig ongeval plaats op de Leidsestraat. Ter hoogte van de Olympiaweg veranderde een auto in een wrak, toen deze tegen een boom botste.

De inzittenden zijn er na de klap vandoor gegaan. De politie trof hen in de omgeving van de Meerstraat aan. Eén van de inzittenden was gewond geraakt en is in een ambulance verzorgd. Verder onderzoek moet uitwijzen of er sprake was van drankmisbruik of een andere reden waarom de inzittenden er van door gingen.

Foto’s: Eugene Wittenberg

Leidsestr 26 sept 14 004

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten