Personenauto klapt frontaal op RIMOB op de A44 bij Abbenes

Abbenes, 13 oktober 2014

Vanmiddag omstreeks tien voor drie werden politie, ambulance en brandweer naar de A44 richting Den Haag bij afrit Kaag/Abbenes gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een personenauto een frontale botsing op de RIMOB ( RIMpelbuisObstakelBeveiliger ) heeft gehad, hoe dit exact kon gebeuren blijft onduidelijk. Het ambulancepersoneel heeft de enige inzittende, de vrouwelijke bestuurdster, nagekeken op eventuele verwondingen in de ambulance maar gelukkig bleef zij ongedeerd. Dit is mede te danken zijn aan het feit dat de RIMOB zijn werk om de klap op te vangen uitstekend heeft gedaan.

De afrit Kaag/Abbenes van de Rijksweg A44 was tijdens het ongeval geheel afgesloten, volgens de Verkeers Informatie Dienst kan de RIMOB pas na 19:00 uur gerepareerd worden, tot die tijd blijft de afrit afgesloten. Bergings bedrijf BCB heeft het voertuig versleept, deze kan als verloren worden beschouwd. Rijkswaterstaat gaat later vandaag de reparatie van de vangrail op zich nemen.

Foto’s: Devin Waasdorp

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten