Lifeliner assisteert bij medische noodsituatie op de Acaciastraat in Waddinxveen

IMG_5029

Waddinxveen, 17 oktober 2014

Kort voor zes uur vanmiddag werden twee ambulances, waaronder één van de regio Haaglanden opgeroepen voor een medische noodsituatie op de Acaciastraat in Waddinxveen. Een kleine tien minuten later werd ook de assistentie gevraagd van de Lifeliner, welke vanaf Rotterdam ter plaatse kwam.

Het Mobiel Medisch Team heeft ter plaatse hulp verleend waarna de patiënt samen met de arts van het MMT per ambulance is vervoerd naar het ziekenhuis. Het ambulanceteam van de regio Haaglanden had een stagiaire mee in de ambulance waar nu door het mee rijden van de MMT arts geen plaats meer voor was in de ambulance. Zij mocht daarom mee vliegen met de Lifeliner aangezien deze de MMT arts weer moest ophalen bij het ziekenhuis.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_5027 IMG_5030 IMG_5035 IMG_5039 IMG_5040 IMG_5047 IMG_5050 IMG_5059 IMG_5060 IMG_5068

Toevoeging Simon Frank:

Medische noodsituatie Waddinxveen (1) Medische noodsituatie Waddinxveen (2) Medische noodsituatie Waddinxveen (3) Medische noodsituatie Waddinxveen (4) Medische noodsituatie Waddinxveen (5)

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten