Brommerrijder slaat over de kop Gooweg Noordwijk

Noordwijk, 20 oktober 2014

Een jongeman is maandagmiddag lichtgewond geraakt nadat deze over de kop was geslagen met zijn brommer na een uitwijkmanoeuvre . De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

De jongeman had licht beenletsel en had benzine in zijn oog gekregen. De jongen is na enig onderzoek overgedragen aan de politie voor een verklaring. De fietser heeft tevens ook een verklaring afgelegd. Wat de oorzaak precies is is niet bekend.

Foto’s: Menno Plug

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten