Traumahelikopter assisteert bij medische noodsituatie Provincialeweg – N210 in Bergambacht

IMG_5070

Bergambacht, 20 oktober 2014

Vanochtend werden twee ambulances, politie en de Lifeliner 2 opgeroepen voor een medische noodsituatie / reanimatie aan de Provincialeweg – N478 in Bergambacht. Ondanks dat er enige verwarring was over de exacte locatie van het adres waren de hulpdiensten snel ter plaatse. Het bleek bij een adres langs de N210.

De traumaheli was aan de overzijde van de weg geland in een weiland waarna het MMT  de woning vrij makkelijk kon bereiken. Eén persoon is per ambulance samen met de arts van het MMT met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Wat er zich precies heeft afgespeeld is bij ons niet bekend.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_5071 IMG_5074 IMG_5075 IMG_5079 IMG_5080 IMG_5085

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten