Wegafsluiting na aanhanger met kaas te water, Bodegraafsestraatweg Gouda

Bodegraafsestraatweg GDA (1)

Gouda, 20 oktober 2014

Op maandagochtend reed een bestelbus met aanhanger vol met kaas over de Bodegraafsestraatweg in Gouda, toen hij ineens zijn aanhanger verloor. Deze belandde in de naastgelegen sloot.

Het bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de aanhanger te bergen. Dit bleek een dusdanige klus dat er ook een kraan bij werd gevraagd voor assistentie. Voordat deze op de betreffende plek was, kwam ook de VOA om onderzoek naar de combinatie te doen. Toen de aanhanger weer op de kant stond, konden de analisten verder met hun onderzoek. Toen dit was afgerond, werd de aanhanger meegenomen door de berger. De Bodegraafsestraatweg was ter hoogte van voetbalvereniging Olympia afgesloten voor het gemotoriseerde verkeer.

Foto’s: Rob de Jong

Bodegraafsestraatweg GDA (2) Bodegraafsestraatweg GDA (3) Bodegraafsestraatweg GDA (4) Bodegraafsestraatweg GDA (5) Bodegraafsestraatweg GDA (6) Bodegraafsestraatweg GDA (7) Bodegraafsestraatweg GDA (8) Bodegraafsestraatweg GDA (9) Bodegraafsestraatweg GDA (10) Bodegraafsestraatweg GDA (11) Bodegraafsestraatweg GDA (12) Bodegraafsestraatweg GDA (13) Bodegraafsestraatweg GDA (14) Bodegraafsestraatweg GDA (15) Bodegraafsestraatweg GDA (16) Bodegraafsestraatweg GDA (17) Bodegraafsestraatweg GDA (18) Bodegraafsestraatweg GDA (19)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten