Veel rook bij woningbrand aan de Insteek in Boskoop

Woningbrand BKP (7)

Boskoop, 22 oktober 2014

Vanavond rond negen uur werd brandweer Alphen aan den Rijn opgeroepen voor een woningbrand aan de Insteek in Boskoop. Het zou om een brand in de meterkast gaan.

Eenmaal ter plaatse heeft de brandweer een binnenaanval gedaan waarna de brand beperkt bleef. Na enige tijd werden enkele ramen opengezet voor ventilatie waarna er flinke zwarte rook naar buiten kwamen. De brandweer heeft nog verdere controles uitgevoerd en geventileerd. Hierna konden zij inpakken en retour kazerne. De autoladder is niet ingezet. De straat was tijdens het incident enige tijd afgesloten voor het verkeer. Volgens de melding zou het gaan om een brand in de meterkast maar het is bij ons niet bekend of dit daadwerkelijk het geval was.

Foto’s: Marco van Bemmel

Woningbrand BKP (1) Woningbrand BKP (2) Woningbrand BKP (3) Woningbrand BKP (4) Woningbrand BKP (5) Woningbrand BKP (6) Woningbrand BKP (8) Woningbrand BKP (9) Woningbrand BKP (10) Woningbrand BKP (11)

 

Foto`s: Pieter Louw

web1 web2 web3 web5 web6 web7

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten