Man gereanimeerd na het rammen van een hek aan de Hoofdweg in Buitenkaag

Bekn. Buitenkaag (1)Buitenkaag, 23 oktober 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ernstig ongeval op de Hoofdweg in Buitenkaag. De traumahelikopter werd ook ter assistentie gevraagd. Ter plaatse bleek een bestuurder met zijn auto een hek te hebben geramd.

De brandweerpost van Sassenheim werd gealarmeerd om met het hulpverleningsvoertuig ter plaatse te komen en een ambulance van post Alphen werd ook gealarmeerd.

De man is door de hulpdiensten uit zijn voertuig gehaald en gereanimeerd waarna hij met spoed is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Of de man een hartstilstand heeft gehad door het ongeval of dat de man een hartstilstand heeft gehad waardoor het ongeval ontstond is nog onbekend. Bekn. Buitenkaag (1) Bekn. Buitenkaag (2) Bekn. Buitenkaag (2) Bekn. Buitenkaag (3) Bekn. Buitenkaag (4) Bekn. Buitenkaag (5) Bekn. Buitenkaag (6) Bekn. Buitenkaag (7)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten