A4 bij Leiderdorp urenlang dicht na busje te water

Busje te water A4 LDP (1)

Leiderdorp, 15 november 2014

Op zaterdagochtend heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de A4 bij Leiderdorp. Een busje kwam daarbij op zijn kop in de sloot terecht. Hulpdiensten, waaronder het MMT, gingen ter plaatse.

De bestuurder werd door de hulpdiensten uit zijn benarde positie gehaald en moest worden gereanimeerd. Vervolgens is hij in kritieke toestand naar een ziekenhuis overgebracht. Volgens berichten zou er vooraf een verkeersruzie zijn gebeurd, waarop de aanrijding plaatsvond. De politie heeft later twee personen aangehouden in deze zaak, één zou ook vuurwapen bij zich hebben gehad.
Een paar uur na het ongeval ging er weer één rijstrook open voor het verkeer richting Amsterdam.

Busje te water A4 LDP (2) Busje te water A4 LDP (3) Busje te water A4 LDP (4) Busje te water A4 LDP (5) Busje te water A4 LDP (6) Busje te water A4 LDP (7) Busje te water A4 LDP (8) Busje te water A4 LDP (9) Busje te water A4 LDP (10) Busje te water A4 LDP (11) Busje te water A4 LDP (12) Busje te water A4 LDP (13) Busje te water A4 LDP (14) Busje te water A4 LDP (15)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten