Mobiel Medisch Team ingezet bij noodsituatie, Mina Druckerhoeve Waddinxveen

Medische noodsituatie Waddinxveen (5)Waddinxveen, 20 november 2014

De ambulancedienst werd vanavond gealarmeerd voor ene medische noodsituatie in een woning aan de Mina Druckerhoeve in Waddinxveen. Al snel werd ook de politie en een tweede ambulance ter plaatse gevraagd.

Eenmaal ter plaatse werd duidelijk dat het slachtoffer met behulp van de brandweer het huis zou moeten verlaten en ook deze werd gealarmeerd. De brandweer van Waddinxveen kwam ter plaatse met een tankautospuit en die van Gouda met de autoladder. Uiteindelijk werd vanwege de ernst van de situatie ook het MMT gealarmeerd. Hoewel de alarmering voor de traumahelikopter was, kwam men ter plaatse met de auto in verband met onderhoud aan de helikopter. Omdat er ook op dit moment onderhoud is aan de auto van het MMT kwam men ter plaatse met een reserve voertuig.

Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er precies heeft afgespeeld in de woning is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Medische noodsituatie Waddinxveen (1) Medische noodsituatie Waddinxveen (2) Medische noodsituatie Waddinxveen (3) Medische noodsituatie Waddinxveen (4) Medische noodsituatie Waddinxveen (6) Medische noodsituatie Waddinxveen (7) Medische noodsituatie Waddinxveen (8) Medische noodsituatie Waddinxveen (9) Medische noodsituatie Waddinxveen (10) Medische noodsituatie Waddinxveen (11)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten