Zeer grote brand Cruquius

Bennebr dijk 11 dec 14 002

Cruquius, 11 december 2014

Even na half zeven is donderdagavond 11 december aan de Bennebroekerdijk een brand uitgebroken in een bedrijfshal. In korte tijd werd opgeschaald naar zeer grote brand (Grip 2). Vanwege de harde wind bestond de kans, dat de brand naar andere ruimtes oversloeg.

Of de brand meer units in de as legt is nog niet duidelijk. De brandweer van korpsen uit de omgeving zijn opgeroepen om te assisteren. Een ambulance staat stand-by. De dijk is in beide richtingen door de politie afgesloten.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg

Bennebr dijk 11 dec 14 007
Bennebr dijk 11 dec 14 013

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten