Vuurwerk aangetroffen bij voertuigbrand Steekterweg Alphen aan den Rijn

Voertuigbrand APN (3)Alphen aan de Rijn, 13 december 2014

Vanavond werd brandweerpost Zwammerdam gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Steekterweg in Alphen aan den Rijn. De politie werd zonder spoed gealarmeerd, omdat het op het eerste gezicht geen sprake zou zijn van direct gevaar voor de omgeving.

Ter plaatse was er geprobeerd een bestelbus in de brand te steken. De brandweer heeft de brand geblust en trof in het voertuig vuurwerk aan. Een berger heeft het voertuig meegenomen en zal nader onderzocht gaan worden door de politie. Het voertuig bleek ook al eerder betrokken te zijn geweest bij een diefstal.

Foto’s: Jasper van Reenen & Edwin Kasteleijns

Voertuigbrand APN (1)

Voertuigbrand APN (2)

Voertuigbrand APN (4)

Voertuigbrand APN (5)

Voertuigbrand APN (6)

Voertuigbrand APN (7)

Voertuigbrand APN (8)

Voertuigbrand APN (9)

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Jasper van Reenen, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Ik fotografeer sinds 2010 met veel plezier voor 112HM. Ik doe dit in de regio Alphen aan den Rijn. Ik fotografeer met de Nikon D5200 + Tamron 18-270.Hierbij kan ik ook nog wel eens uitwijken naar verder gelegen regio's. Iets van mij weten of heeft u mij nodig? Mail me gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten